“Καλώς ήρθατε στο blog Physical Relief Panagiotopoulos (prpanagiotopoulos.blogspot.com). Το blog PRP, που αποτελεί προέκταση του site PhysicalRelief.gr, παρουσιάζει κυρίως φυσικοθεραπευτικά θέματα, καθώς και τα νεότερα βίντεο από το YouTube κανάλι μου, όπου μπορείτε να κάνετε Εγγραφή - Subscribe (δωρεάν), για να μείνετε συντονισμένοι!! Ο δρόμος για την αποκατάσταση των παθήσεων και την αντιμετώπιση του πόνου, δεν είναι πάντα αυτοκινητόδρομος με μεγάλες ευθείες, αλλά συχνά είναι ένας δύσβατος χωματόδρομος με πολλές στροφές. Καλείται λοιπόν ο φυσικοθεραπευτής, σε συνεργασία με τον ιατρό, και εφοδιασμένος με γνώσεις, εξοπλισμό, υπομονή, να διανύσει τον εκάστοτε δρόμο με επιτυχία. Αργά ή γρήγορα όμως, το χαμόγελο του ασθενή τον ανταμείβει...” Ιωάννης Παναγιωτόπουλος

Τετάρτη 20 Απριλίου 2011

Εισαγωγικό σεμινάριο κάτω άκρου

Η Εκπαιδευτική Ομάδα Συλλόγου Φυσικοθεραπευτών Χειροθεραπευτών Ελλάδας διοργανώνει νέα εισαγωγικά σεμινάρια για το κάτω άκρο, στη Θεσσαλονίκη 25-30 Ιουνίου 2011 (αίθουσα SCAN IDEAL, Τζαβέλα 28), και στην Αθήνα 1-6 Ιουλίου 2011 (αίθουσα Σ.Φ.Χ.Ε., Ψαρών 159, Πειραιάς). Η διάρκεια του σεμιναρίου είναι 6 μέρες και το κόστος του ανέρχεται στο ποσό των 500 euro. Για την οριστικοποίηση της συμμετοχής θα πρέπει να καταβληθεί το ποσό των 200 euro στο λογαριασμό
5116037725-486 (Τράπεζα ΠΕΙΡΑΙΩΣ).
Η κατάθεση του ποσού θα πρέπει να γίνει το αργότερο 15 μέρες πριν την έναρξη του κάθε σεμιναρίου. Ο καταθέτης θα πρέπει να δηλώνει το όνομά του στο έντυπο της κατάθεσης και άμεσα να ενημερώνει τη γραμματέα κα Δήμητρα Φλάουνα (Τηλ.: 6975 858129, 210 4624817).
O αριθμός των συμμετεχόντων δεν θα υπερβαίνει τα 20 άτομα. Σε περίπτωση που οι ενδιαφερόμενοι είναι περισσότεροι θα τηρηθεί λίστα αναμονής με βάση την ημερομηνία οριστικοποίησης της συμμετοχής (κατάθεση προκαταβολής). Παρακάτω βλέπετε το πρόγραμμα του σεμιναρίου:
• Ιστορική αναδρομή του manual therapy/medicine
• Εισαγωγή στην Ο.Μ.Τ. Kaltenborn - Evjenth concept
• Ανατομία και βιομηχανική κάτω άκρου
• Τεχνικές εξέτασης κινητικότητας/σταθερότητας αρθρώσεων του κάτω άκρου
• Τεχνικές θεραπείας του κάτω άκρου
• Κλινικός συλλογισμός
- Το σεμινάριο διεξάγεται τις προκαθορισμένες μέρες και ώρες από τις 09:00 π.μ.-17:00 μ.μ.
- Με την έναρξη του σεμιναρίου θα σας δωθεί δωρεάν το βιβλίο Manual Mobilization of the Extremity Joints του Freddy Kaltenborn.

Πληροφορίες: κα Δήμητρα Φλάουνα (Τηλ.: 6975 858129, 210 4624817).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου