“Καλώς ήρθατε στο blog Physical Relief Panagiotopoulos (prpanagiotopoulos.blogspot.com). Το blog παρουσιάζει κυρίως φυσικοθεραπευτικά θέματα, καθώς και επαγγελματικούς σταθμούς κατά την ενασχόλησή μου με το χώρο. Ο δρόμος για την αποκατάσταση των παθήσεων και την αντιμετώπιση του πόνου, δεν είναι πάντα αυτοκινητόδρομος με μεγάλες ευθείες, αλλά συχνά είναι ένας δύσβατος χωματόδρομος με πολλές στροφές. Καλείται λοιπόν ο φυσικοθεραπευτής, σε συνεργασία με τον ιατρό, και εφοδιασμένος με γνώσεις, εξοπλισμό, υπομονή, να διανύσει τον εκάστοτε δρόμο με επιτυχία. Αργά ή γρήγορα όμως, το χαμόγελο του ασθενή τον ανταμείβει...” Ιωάννης Παναγιωτόπουλος

Παρασκευή, 2 Σεπτεμβρίου 2011

Παγκόσμια ημέρα φυσικοθεραπείας στις 8 Σεπτεμβρίου 2011

Στις 8 Σεπτεμβρίου 2011, Παγκόσμια ημέρα φυσικοθεραπείας, θα πραγματοποιηθεί από τον Π.Σ.Φ. και φέτος εκδήλωση στην πλατεία Συντάγματος και ώρα 10.00-16.00.

Καλούνται όλοι οι συνάδελφοι της Αττικής να πάρουν μέρος.

Έχουν σταλεί σε όλα τα Περιφερειακά Τμήματα, τα Νοσοκομεία όλης της χώρας και άλλου αφίσες και ενημερωτικό υλικό για την 8η Σεπτεμβρίου,ώστε να ενημερωθούν πλατιά οι πολίτες για την φυσικοθεραπεία.

http://www.psf.org.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου