“Καλώς ήρθατε στο blog Physical Relief Panagiotopoulos (prpanagiotopoulos.blogspot.com). Το blog παρουσιάζει κυρίως φυσικοθεραπευτικά θέματα, καθώς και επαγγελματικούς σταθμούς κατά την ενασχόλησή μου με το χώρο. Ο δρόμος για την αποκατάσταση των παθήσεων και την αντιμετώπιση του πόνου, δεν είναι πάντα αυτοκινητόδρομος με μεγάλες ευθείες, αλλά συχνά είναι ένας δύσβατος χωματόδρομος με πολλές στροφές. Καλείται λοιπόν ο φυσικοθεραπευτής, σε συνεργασία με τον ιατρό, και εφοδιασμένος με γνώσεις, εξοπλισμό, υπομονή, να διανύσει τον εκάστοτε δρόμο με επιτυχία. Αργά ή γρήγορα όμως, το χαμόγελο του ασθενή τον ανταμείβει...” Ιωάννης Παναγιωτόπουλος

Δευτέρα, 19 Σεπτεμβρίου 2011

21o Ετήσιο Πανελλήνιο Επιστημονικό Συνέδριο Φυσικοθεραπείας

Το 21ο Ετήσιο Πανελλήνιο Συνέδριο Φυσικοθεραπείας θα πραγματοποιηθεί στο αμφιθέατρο του νέου κτιρίου Υγείας, MPC, Κηφισίας 39, Μαρούσι, Αθήνα, δίπλα στο κτίριο της HELEXPO. To θέμα του συνεδρίου είναι: Αναπηρία και σύγχρονη φυσικοθεραπευτική αποκατάσταση.

Οι εργασίες θα ξεκινήσουν την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2011 και θα ολοκληρωθούν το απόγευμα της Κυριακής 27 Νοεμβρίου 2011. Στο χώρο του Υπουργείου Υγείας θα λειτουργεί σε όλη τη διάρκεια του Συνεδρίου έκθεση εμπορικών εταιριών για την ενημέρωση των συνέδρων στις σύγχρονες τεχνολογικές εξελίξεις.

Πληροφορίες: 210-8213905, 210-8213334
www.psf.org.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου