“Καλώς ήρθατε στο blog Physical Relief Panagiotopoulos (prpanagiotopoulos.blogspot.com). Το blog παρουσιάζει κυρίως φυσικοθεραπευτικά θέματα, καθώς και επαγγελματικούς σταθμούς κατά την ενασχόλησή μου με το χώρο. Ο δρόμος για την αποκατάσταση των παθήσεων και την αντιμετώπιση του πόνου, δεν είναι πάντα αυτοκινητόδρομος με μεγάλες ευθείες, αλλά συχνά είναι ένας δύσβατος χωματόδρομος με πολλές στροφές. Καλείται λοιπόν ο φυσικοθεραπευτής, σε συνεργασία με τον ιατρό, και εφοδιασμένος με γνώσεις, εξοπλισμό, υπομονή, να διανύσει τον εκάστοτε δρόμο με επιτυχία. Αργά ή γρήγορα όμως, το χαμόγελο του ασθενή τον ανταμείβει...” Ιωάννης Παναγιωτόπουλος

Κυριακή, 3 Αυγούστου 2014

13o Πανελλήνιο συνέδριο Γεροντολογίας και Γηριατρικής

Στις 26 – 28 Φεβρουαρίου 2015, θα πραγματοποιηθεί το 13ο επιστημονικό συνέδριο, της Ελληνικής Γεροντολογικής και Γηριατρικής Εταιρείας, με θέμα : Προκλήσεις στη φροντίδα των ηλικιωμένων στην Ελλάδα της κρίσης. Ο τόπος διεξαγωγής του συνεδρίου, θα είναι το ξενοδοχείο Royal Olympic (Αθανασίου Διάκου 28, Αθήνα).

Θα αναπτυχθούν διάφορα θέματα, από επιστήμονες υγείας που ασχολούνται με τη φροντίδα ατόμων της τρίτης ηλικίας. Oι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται έγκαιρα να υποβάλλουν τις εργασίες τους.

Οι σύνεδροι θα λάβουν Μόρια Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης (CME-CPD) σύμφωνα με τα κριτήρια της EACCME-UEMS. Καθ’ όλη τη διάρκεια του Συνεδρίου θα λειτουργεί έκθεση φαρμακευτικών προϊόντων καθώς και σύγχρονου τεχνολογικού και επιστημονικού εξοπλισμού. Τα πιστοποιητικά παρακολούθησης του Συνεδρίου, με τα Μόρια Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης, θα δοθούν με τη λήξη του Συνεδρίου, στις 28 Φεβρουαρίου 2015.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το site της εταιρείας:
www.gerontology.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου