“Καλώς ήρθατε στο blog Physical Relief Panagiotopoulos (prpanagiotopoulos.blogspot.com). Το blog παρουσιάζει κυρίως φυσικοθεραπευτικά θέματα, καθώς και επαγγελματικούς σταθμούς κατά την ενασχόλησή μου με το χώρο. Ο δρόμος για την αποκατάσταση των παθήσεων και την αντιμετώπιση του πόνου, δεν είναι πάντα αυτοκινητόδρομος με μεγάλες ευθείες, αλλά συχνά είναι ένας δύσβατος χωματόδρομος με πολλές στροφές. Καλείται λοιπόν ο φυσικοθεραπευτής, σε συνεργασία με τον ιατρό, και εφοδιασμένος με γνώσεις, εξοπλισμό, υπομονή, να διανύσει τον εκάστοτε δρόμο με επιτυχία. Αργά ή γρήγορα όμως, το χαμόγελο του ασθενή τον ανταμείβει...” Ιωάννης Παναγιωτόπουλος

Κυριακή, 15 Ιουνίου 2014

Πανέμορφη η εκδήλωση στο 8 Δυτικά


Σε μια όμορφη καλοκαιρινή βραδιά, στον πανέμορφο κήπο του πολυχώρου 8 Δυτικά, στο Αιγάλεω, πραγματοποιήθηκε επιτυχώς η παρουσίαση του βιβλίου με τίτλο Γηριατρική Φυσικοθεραπεία (Εκδόσεις Ownbook), του φυσικοθεραπευτή Ιωάννη Σ. Παναγιωτόπουλου, στις 11 Ιουνίου 2014.

Ο συγγραφέας αφού ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκομένους, και τους συντελεστές του βιβλίου, μετέφερε τον χαιρετισμό του αντιπροέδρου του Α.Ο. Αιγάλεω, τον οποίο, οικογενειακοί λόγοι δεν του επέτρεψαν να βρεθεί κοντά μας.

Ακολούθησε η προλόγιση του βιβλίου από τον καλό φίλο και συνάδελφο Παντελάκη Δημήτριο, η παρουσίαση του βιβλίου από το συγγραφέα - φυσικοθεραπευτή Ιωάννη Παναγιωτόπουλο, και η ομιλία του καθηγητή φυσικοθεραπείας Χατζηδημητρίου Ιωάννη αναφορικά με την αρθροπλαστική ισχίου. 220 σελίδες, 40.000 λέξεις, 100 φωτογραφίες, και βάρος 350 gr με διαστάσεις 14 Χ 21, είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά του βιβλίου.

Εν συνεχεία οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία, να απευθύνουν απορίες στους 3 ομιλητές, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει μια άκρως ενδιαφέρουσα ανοικτή συζήτηση. Τα σχόλια για το βιβλίο ήταν άκρως ενθαρρυντικά, και ίσως η καλύτερη εγγύηση για να έρθει σύντομα η δεύτερη έκδοση αυτού του χρήσιμου ιατρικού σύμβουλου, που σίγουρα έκανε την ελληνική βιβλιογραφία πλουσιότερη. Το βιβλίο μπορεί να το παραγγείλει κάθε ενδιαφερόμενος αναγνώστης στο email: ipanagiot@yahoo.comΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου