“Καλώς ήρθατε στο blog Physical Relief Panagiotopoulos (prpanagiotopoulos.blogspot.com). Το blog παρουσιάζει κυρίως φυσικοθεραπευτικά θέματα, καθώς και επαγγελματικούς σταθμούς κατά την ενασχόλησή μου με το χώρο. Ο δρόμος για την αποκατάσταση των παθήσεων και την αντιμετώπιση του πόνου, δεν είναι πάντα αυτοκινητόδρομος με μεγάλες ευθείες, αλλά συχνά είναι ένας δύσβατος χωματόδρομος με πολλές στροφές. Καλείται λοιπόν ο φυσικοθεραπευτής, σε συνεργασία με τον ιατρό, και εφοδιασμένος με γνώσεις, εξοπλισμό, υπομονή, να διανύσει τον εκάστοτε δρόμο με επιτυχία. Αργά ή γρήγορα όμως, το χαμόγελο του ασθενή τον ανταμείβει...” Ιωάννης Παναγιωτόπουλος

Τετάρτη, 16 Απριλίου 2014

Ομιλία στο Παλαιό Φάληρο

Στις 8 Απριλίου 2014, ο δήμος Παλαιού Φαλήρου σε συνεργασία με την Πανελλαδική Οργάνωση Γυναικών ΄΄Παναθηναϊκή΄΄, οργάνωσαν στον Πολυχώρο του Δημαρχείου ημερίδα με θέμα: Διαταραχή μνήμης και νόσος Alzheimer.

Ο φυσικοθεραπευτής – συγγραφέας, Παναγιωτόπουλος Ιωάννης ήταν ένας από τους καλεσμένους ομιλητές της εκδήλωσης, και παρουσίασε την ομιλία του με θέμα: Φυσικοθεραπεία στην τρίτη ηλικία. Τη συζήτηση διεύθυνε η κυρία Φωτίου Μαίρη, και ακολούθησε ανοικτή συζήτηση με το κοινό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου