“Καλώς ήρθατε στο blog Physical Relief Panagiotopoulos (prpanagiotopoulos.blogspot.com). Το blog παρουσιάζει κυρίως φυσικοθεραπευτικά θέματα, καθώς και επαγγελματικούς σταθμούς κατά την ενασχόλησή μου με το χώρο. Ο δρόμος για την αποκατάσταση των παθήσεων και την αντιμετώπιση του πόνου, δεν είναι πάντα αυτοκινητόδρομος με μεγάλες ευθείες, αλλά συχνά είναι ένας δύσβατος χωματόδρομος με πολλές στροφές. Καλείται λοιπόν ο φυσικοθεραπευτής, σε συνεργασία με τον ιατρό, και εφοδιασμένος με γνώσεις, εξοπλισμό, υπομονή, να διανύσει τον εκάστοτε δρόμο με επιτυχία. Αργά ή γρήγορα όμως, το χαμόγελο του ασθενή τον ανταμείβει...” Ιωάννης Παναγιωτόπουλος

Σάββατο, 12 Απριλίου 2014

Πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του βιβλίου

Κάτω από τον ιερό βράχο της Ακρόπολης, στην κατάμεστη αίθουσα του Μεροπείου, σε μια όμορφη βραδιά, πραγματοποιήθηκε επιτυχώς η παρουσίαση του βιβλίου με τίτλο Γηριατρική Φυσικοθεραπεία (Εκδόσεις Ownbook), του φυσικοθεραπευτή Ιωάννη Σ. Παναγιωτόπουλου, στις 29 Μαρτίου 2014.

Ο συγγραφέας αφού ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκομένους, και τους συντελεστές του βιβλίου, κάλεσε διαδοχικά για ένα σύντομο χαιρετισμό την πρόεδρο του Μεροπείου, τον εκπρόσωπο του εκδοτικού οίκου Ownbook, καθώς και τον Γενικό Γραμματέα της Π.Ε.Μ.Φ.Η.

Ακολούθησε η προλόγιση του βιβλίου από την ψυχολόγο Ζωή Αλεξούλη, η παρουσίαση του βιβλίου από το συγγραφέα - φυσικοθεραπευτή Ιωάννη Παναγιωτόπουλο, και η ομιλία του καθηγητή φυσικοθεραπείας Μάνου Ανδριόλα αναφορικά με την οστεοπόρωση. 220 σελίδες, 40.000 λέξεις, 100 φωτογραφίες, και βάρος 350 gr με διαστάσεις 14 Χ 21, είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά του βιβλίου.

Εν συνεχεία, ο συγγραφέας κάλεσε τον τραγουδιστή κύριο Ρενιέρη, για να κλείσει όμορφα η εκδήλωση. Έτσι οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία, να διασκεδάσουν με διαχρονικές επιτυχίες του ελληνικού πενταγράμμου, απολαμβάνοντας το ποτό τους στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου.

Τα σχόλια για το βιβλίο ήταν άκρως ενθαρρυντικά, και ίσως η καλύτερη εγγύηση για να έρθει σύντομα η δεύτερη έκδοση αυτού του χρήσιμου ιατρικού σύμβουλου, που σίγουρα έκανε την ελληνική βιβλιογραφία πλουσιότερη. Το βιβλίο μπορεί να το παραγγείλει κάθε ενδιαφερόμενος αναγνώστης στο email: ipanagiot@yahoo.comΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου