“Καλώς ήρθατε στο blog Physical Relief Panagiotopoulos (prpanagiotopoulos.blogspot.com). Το blog παρουσιάζει κυρίως φυσικοθεραπευτικά θέματα, καθώς και επαγγελματικούς σταθμούς κατά την ενασχόλησή μου με το χώρο. Ο δρόμος για την αποκατάσταση των παθήσεων και την αντιμετώπιση του πόνου, δεν είναι πάντα αυτοκινητόδρομος με μεγάλες ευθείες, αλλά συχνά είναι ένας δύσβατος χωματόδρομος με πολλές στροφές. Καλείται λοιπόν ο φυσικοθεραπευτής, σε συνεργασία με τον ιατρό, και εφοδιασμένος με γνώσεις, εξοπλισμό, υπομονή, να διανύσει τον εκάστοτε δρόμο με επιτυχία. Αργά ή γρήγορα όμως, το χαμόγελο του ασθενή τον ανταμείβει...” Ιωάννης Παναγιωτόπουλος

Κυριακή, 13 Απριλίου 2014

Ομιλία στο Αμφιθέατρο του Νοσοκομείου ΝΙΜΤΣ

Στις 2 Απριλίου 2014, διοργανώθηκε από την Ελληνική Γεροντολογική και Γηριατρική Εταιρεία (ΕΓΓΕ), επιστημονική ημερίδα με θέμα: Προαγωγή της υγείας και ποιότητας ζωής των ηλικιωμένων.

Ο φυσικοθεραπευτής Ιωάννης Παναγιωτόπουλος ήταν προσκεκλημένος ομιλητής της ημερίδας. Αφού δώρισε στη βιβλιοθήκη της ΕΓΓΕ, το νέο του βιβλίο με τίτλο Γηριατρική Φυσικοθεραπεία (Εκδόσεις Ownbook), πραγματοποίησε την ομιλία του. Η ομιλία είχε θέμα, την ‘’Παρουσίαση των δραστηριοτήτων των πρότυπων Μ.Φ.Η. Ο Άγιος Γεώργιος’’, ως φορέας που συμμετέχει στη συμμαχία WeDo.

H ημερίδα που στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, ήταν δωρεάν για τους συμμετέχοντες, οι οποίοι μετά το πέρας των εργασιών, έλαβαν πιστοποιητικό παρακολούθησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου