“Καλώς ήρθατε στο blog Physical Relief Panagiotopoulos (prpanagiotopoulos.blogspot.com). Το blog παρουσιάζει κυρίως φυσικοθεραπευτικά θέματα, καθώς και επαγγελματικούς σταθμούς κατά την ενασχόλησή μου με το χώρο. Ο δρόμος για την αποκατάσταση των παθήσεων και την αντιμετώπιση του πόνου, δεν είναι πάντα αυτοκινητόδρομος με μεγάλες ευθείες, αλλά συχνά είναι ένας δύσβατος χωματόδρομος με πολλές στροφές. Καλείται λοιπόν ο φυσικοθεραπευτής, σε συνεργασία με τον ιατρό, και εφοδιασμένος με γνώσεις, εξοπλισμό, υπομονή, να διανύσει τον εκάστοτε δρόμο με επιτυχία. Αργά ή γρήγορα όμως, το χαμόγελο του ασθενή τον ανταμείβει...” Ιωάννης Παναγιωτόπουλος

Τρίτη, 9 Απριλίου 2013

Έκθεση βοτάνων και παραδοσιακών προιόντων στο Μερόπειο

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Μαρκιωτών σας προσκαλεί στο Bazaar που διοργανώνει τις ημερομηνίες Παρασκευή 12, Σαββάτο 13 και Κυριακή 14 Απριλίου 2013, στην αίθουσα του Μερόπειου Ιδρύματος,http://www.meropion.gr/, (στον πεζόδρομο Διονυσίου Αρεοπαγίτου 45 έναντι Ηρώδειου –στάση μετρό Ακρόπολης). Το Bazaar θα είναι ανοιχτό για τις ώρες 11.00 πμ έως 21.00 όλες τις ημέρες.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα πωλούνται χειροποίητα παραδοσιακά προϊόντα και άλλα αντικείμενα όπως:

-βότανα
-ποτά, ηδύποτα
-αρωματικά λάδια
-μαρμελάδες, γλυκά του κουταλιού, γλυκά και κουλούρια
-χειροποίητα ζυμαρικά
-το βιβλίο “Αγαπημένες συνταγές” του χωριού μας. Πρόκειται για την εμπλουτισμένη επανέκδοση.
-πασχαλινές λαμπάδες, κοσμήματα, ποδιές μαγειρικής με το λογότυπο του χωριού μας.

Τα περισσότερα προϊόντα είναι χειροποίητα από Μαρκιώτες που θέλησαν εθελοντικά να συμβάλλουν στην προσπάθεια του Συλλόγου. Υποστηρίξτε και εσείς την προσπάθειά μας, αγοράζοντας τα δώρα σας και τις πασχαλινές λαμπάδες από εμάς. Περιμένουμε εσάς και τους φίλους σας, να σας κεράσουμε από τα διάφορα εδέσματα και να μοιραστούμε αυτό το όμορφο ταξίδι.

Με εκτίμηση,
Το διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου
και ο Πρόεδρος Δημήτριος Ρούτουλας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου