“Καλώς ήρθατε στο blog Physical Relief Panagiotopoulos (prpanagiotopoulos.blogspot.com). Το blog παρουσιάζει κυρίως φυσικοθεραπευτικά θέματα, καθώς και επαγγελματικούς σταθμούς κατά την ενασχόλησή μου με το χώρο. Ο δρόμος για την αποκατάσταση των παθήσεων και την αντιμετώπιση του πόνου, δεν είναι πάντα αυτοκινητόδρομος με μεγάλες ευθείες, αλλά συχνά είναι ένας δύσβατος χωματόδρομος με πολλές στροφές. Καλείται λοιπόν ο φυσικοθεραπευτής, σε συνεργασία με τον ιατρό, και εφοδιασμένος με γνώσεις, εξοπλισμό, υπομονή, να διανύσει τον εκάστοτε δρόμο με επιτυχία. Αργά ή γρήγορα όμως, το χαμόγελο του ασθενή τον ανταμείβει...” Ιωάννης Παναγιωτόπουλος

Πέμπτη, 18 Απριλίου 2013

8η Ιατρική Έκθεση MEDIC EXPO

Η 8η Ιατρική Έκθεση MEDIC EXPO είναι γεγονός. Μετά από 7 συνεχή χρόνια λειτουργίας, και φέτος θα πραγματοποιηθεί η ιατρική έκθεση. Aν και είναι δύσκολες μέρες για τον εμπορικό κόσμο των ιατρικών συσκευών, αναλώσιμων και υπηρεσιών, η έκθεση αποτελεί ένα φιλόξενο χώρο για την συνάντηση επιχειρήσεων, την ανταλλαγή συνεργασιών, και την δυναμική εξωστρέφεια κάθε εταιρείας.

Στόχοι της έκθεσης είναι:

• Η παρουσίαση νέων προϊόντων και η διαμόρφωση νέων επιχειρηματικών σχέσεων.
• Η πρόκληση ενδιαφέροντος από αγοραστές και αντιπροσώπους.
• Η επίτευξη αποδοτικών συμφωνιών εντός και εκτός συνόρων.
• Η τόνωση της ανταγωνιστικότητας.

Η έκθεση θα λειτουργεί από τις 26 μέχρι τις 28 Απριλίου 2013, και ώρες 10:00 – 20:00, στο Εκθεσιακό Κέντρο Ξιφασκίας, στο ύψος του Αγίου Κοσμά, στο Ελληνικό.

Επικοινωνία: 210 7568888

Email: info@compassexpo.com

www.medicexpo.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου