“Καλώς ήρθατε στο blog Physical Relief Panagiotopoulos (prpanagiotopoulos.blogspot.com). Το blog παρουσιάζει κυρίως φυσικοθεραπευτικά θέματα, καθώς και επαγγελματικούς σταθμούς κατά την ενασχόλησή μου με το χώρο. Ο δρόμος για την αποκατάσταση των παθήσεων και την αντιμετώπιση του πόνου, δεν είναι πάντα αυτοκινητόδρομος με μεγάλες ευθείες, αλλά συχνά είναι ένας δύσβατος χωματόδρομος με πολλές στροφές. Καλείται λοιπόν ο φυσικοθεραπευτής, σε συνεργασία με τον ιατρό, και εφοδιασμένος με γνώσεις, εξοπλισμό, υπομονή, να διανύσει τον εκάστοτε δρόμο με επιτυχία. Αργά ή γρήγορα όμως, το χαμόγελο του ασθενή τον ανταμείβει...” Ιωάννης Παναγιωτόπουλος

Κυριακή, 24 Μαρτίου 2013

Baazar για καλό σκοπό από το Μερόπειο

Το Μερόπειο ίδρυμα ανοίγει για δεύτερη φορά την πόρτα του
σε μια ομάδα νέων ανθρώπων που έχουν έντονη την αίσθηση
της δημιουργικότητας αλλά και της προσφοράς.
Έτσι διοργανώνεται το δεύτερο Bazaar φιλανθρωπικού χαρακτήρα με χειροποίητα κοσμήματα, διακοσμητικά αντικείμενα καθώς και με παραδοσιακά προϊόντα από όλη την Ελλάδα.

Κατά την διάρκεια της ημέρας θα στήνονται μικρά εργαστήρια,
όπου πεπειραμένοι χειροτέχνες θα δείχνουν στους επισκέπτες μας
την τεχνική των δικών τους δημιουργιών. Ο φυσικοθεραπευτής και μέλος του Δ.Σ. του Μεροπείου, Ιωάννης Παναγιωτόπουλος, θα συμμετάσχει στην εκδήλωση. Όλα αυτά θα συμβούν κάτω από την σκιά της ακρόπολης στο Μερόπειο ίδρυμα (Διονυσίου Αρεοπαγίτου 45 ) από τις 20 εώς τις 22 Απριλίου.

Παράλληλα με τις δραστηριότητές μας, εκθέτες και επισκέπτες
γινόμαστε ένα στην προσπάθεια για μια καλύτερη ποιότητα ζωής των συνανθρώπων μας της τρίτης ηλικίας, προσφέροντας τους προϊόντα καθημερινής ανάγκης!

Ώρες λειτουργίας: Σάββατο - Κυριακή : 10:00 - 22:00
Δευτέρα από τις 10:00 εώς τις 17:00

Η είσοδος είναι ΔΩΡΕΑΝ!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου