“Καλώς ήρθατε στο blog Physical Relief Panagiotopoulos (prpanagiotopoulos.blogspot.com). Το blog PRP, που αποτελεί προέκταση του site PhysicalRelief.gr, παρουσιάζει κυρίως φυσικοθεραπευτικά θέματα, καθώς και τα νεότερα βίντεο από το YouTube κανάλι μου, όπου μπορείτε να κάνετε Εγγραφή - Subscribe (δωρεάν), για να μείνετε συντονισμένοι!! Ο δρόμος για την αποκατάσταση των παθήσεων και την αντιμετώπιση του πόνου, δεν είναι πάντα αυτοκινητόδρομος με μεγάλες ευθείες, αλλά συχνά είναι ένας δύσβατος χωματόδρομος με πολλές στροφές. Καλείται λοιπόν ο φυσικοθεραπευτής, σε συνεργασία με τον ιατρό, και εφοδιασμένος με γνώσεις, εξοπλισμό, υπομονή, να διανύσει τον εκάστοτε δρόμο με επιτυχία. Αργά ή γρήγορα όμως, το χαμόγελο του ασθενή τον ανταμείβει...” Ιωάννης Παναγιωτόπουλος

Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012

14o Παγκόσμιο συνέδριο θεραπευτικής ιππασίας

Ο Σύνδεσμος θεραπευτικής ιππασίας Ελλάδος , έχει αναλάβει τη διοργάνωση του 14ου Παγκόσμιου συνεδρίου θεραπευτικής ιππασίας, που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, 24-27 Απριλίου 2012.

Το συνέδριο αυτό διοργανώνεται κάθε τρία χρόνια, με τη συμμετοχή εκατοντάδων ειδικών, και αποτελεί τη σπουδαιότερη επιστημονική εκδήλωση για τη θεραπευτική ιππασία. Την επιστημονική ευθύνη του συνεδρίου έχουν αναλάβει από κοινού η Παγκόσμια ομοσπονδία θεραπευτικής ιππασίας, και ο Σύνδεσμος θεραπευτικής ιππασίας Ελλάδος.

Τα θέματα του συνεδρίου θα αφορούν τις ενότητες: φυσικές αναπηρίες, ψυχική υγεία, συναισθηματικές διαταραχές, μαθησιακές δυσκολίες, αυτισμός, και κοινωνική ενσωμάτωση. Θα γίνουν παράλληλα σεμινάρια και workshops από ειδικούς στη θεραπευτική ιππασία με ορισμένο αριθμό συμμετεχόντων. Η επίσημη γλώσσα του συνεδρίου θα είναι η αγγλική.

Πληροφορίες: 210-7488566

www.frdi-athens2012.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου