“Καλώς ήρθατε στο blog Physical Relief Panagiotopoulos (prpanagiotopoulos.blogspot.com). Το blog παρουσιάζει κυρίως φυσικοθεραπευτικά θέματα, καθώς και επαγγελματικούς σταθμούς κατά την ενασχόλησή μου με το χώρο. Ο δρόμος για την αποκατάσταση των παθήσεων και την αντιμετώπιση του πόνου, δεν είναι πάντα αυτοκινητόδρομος με μεγάλες ευθείες, αλλά συχνά είναι ένας δύσβατος χωματόδρομος με πολλές στροφές. Καλείται λοιπόν ο φυσικοθεραπευτής, σε συνεργασία με τον ιατρό, και εφοδιασμένος με γνώσεις, εξοπλισμό, υπομονή, να διανύσει τον εκάστοτε δρόμο με επιτυχία. Αργά ή γρήγορα όμως, το χαμόγελο του ασθενή τον ανταμείβει...” Ιωάννης Παναγιωτόπουλος

Κυριακή, 22 Μαρτίου 2015

Σεμινάριο ασκήσεων Otago

Ολοκληρώθηκε επιτυχώς η εκπαίδευση των νέων OEP Leaders, στο Τ.Ε.Ι. Στερεάς Ελλάδας. Το σεμινάριο διεξήχθη στις 14, 15, και 28 Φεβρουαρίου 2015, στη Λαμία, με την καθοδήγηση της Επιστημονικής Εκπροσώπου του ProFouND, και Καθηγήτριας, κ. Σακελλάρη.

Οι ασκήσεις Otago, μειώνουν σημαντικά την πιθανότητα πτώσης, στα άτομα τρίτης ή τέταρτης ηλικίας, βελτιώνοντας τόσο τη δύναμη, όσο και την ισορροπία τους. Παρακάτω βλέπετε μερικά στιγμιότυπα από το σεμινάριο.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου