“Καλώς ήρθατε στο blog Physical Relief Panagiotopoulos (prpanagiotopoulos.blogspot.com). Το blog παρουσιάζει κυρίως φυσικοθεραπευτικά θέματα, καθώς και επαγγελματικούς σταθμούς κατά την ενασχόλησή μου με το χώρο. Ο δρόμος για την αποκατάσταση των παθήσεων και την αντιμετώπιση του πόνου, δεν είναι πάντα αυτοκινητόδρομος με μεγάλες ευθείες, αλλά συχνά είναι ένας δύσβατος χωματόδρομος με πολλές στροφές. Καλείται λοιπόν ο φυσικοθεραπευτής, σε συνεργασία με τον ιατρό, και εφοδιασμένος με γνώσεις, εξοπλισμό, υπομονή, να διανύσει τον εκάστοτε δρόμο με επιτυχία. Αργά ή γρήγορα όμως, το χαμόγελο του ασθενή τον ανταμείβει...” Ιωάννης Παναγιωτόπουλος

Τρίτη, 9 Ιουλίου 2013

23o Ετήσιο Πανελλήνιο Επιστημονικό Συνέδριο Φυσικοθεραπείας

Ο χώρος διεξαγωγής του συνεδρίου θα είναι στο αμφιθέατρο του νέου κτιρίου του Υπουργείου Υγείας (MPC), Κηφισίας 39, Μαρούσι, Αθήνα. Το συνέδριο θα έχει θέμα: Εφαρμοσμένη Μυοσκελετική Φυσικοθεραπεία. Επιστημονική τεκμηρίωση ή προσωπική άποψη? Οι εργασίες θα ξεκινήσουν 22 Νοεμβρίου 2013, και θα ολοκληρωθούν την Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013.

Στο δικαίωμα συμμετοχής περιλαμβάνονται:

• Υλικό συνεδρίου
• Δεξίωση γνωριμίας
• Καφές, αναψυκτικό
• Δίπλωμα συμμετοχής

Στο χώρο του MPC θα λειτουργεί σε όλη τη διάρκεια του συνεδρίου, έκθεση εμπορικών εταιρειών για την ενημέρωση των συνέδρων στις σύγχρονες τεχνολογικές εξελίξεις. Η έκθεση αποτελεί βήμα προβολής των εταιρειών, καθώς και σημαντική προσφορά στη διοργάνωση του συνεδρίου.

Περισσότερες πληροφορίες:

Π.Σ.Φ.
210 82 13905, 210 82 13334
www.psf.org.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου