“Καλώς ήρθατε στο blog Physical Relief Panagiotopoulos (prpanagiotopoulos.blogspot.com). Το blog παρουσιάζει κυρίως φυσικοθεραπευτικά θέματα, καθώς και επαγγελματικούς σταθμούς κατά την ενασχόλησή μου με το χώρο. Ο δρόμος για την αποκατάσταση των παθήσεων και την αντιμετώπιση του πόνου, δεν είναι πάντα αυτοκινητόδρομος με μεγάλες ευθείες, αλλά συχνά είναι ένας δύσβατος χωματόδρομος με πολλές στροφές. Καλείται λοιπόν ο φυσικοθεραπευτής, σε συνεργασία με τον ιατρό, και εφοδιασμένος με γνώσεις, εξοπλισμό, υπομονή, να διανύσει τον εκάστοτε δρόμο με επιτυχία. Αργά ή γρήγορα όμως, το χαμόγελο του ασθενή τον ανταμείβει...” Ιωάννης Παναγιωτόπουλος

Πέμπτη, 26 Ιουλίου 2012

26o Συνέδριο Ε.Ε.Ε.Φ.

Στις 2,3 και 4 Νοεμβρίου 2012, θα πραγματοποιηθεί το 26ο Συνέδριο της Ελληνικής Επιστημονικής Εταιρίας Φυσικοθεραπείας, στο Πολεμικό Μουσείο (Λεωφ. Βασιλίσσης Σοφίας και Ριζάρη 2, Αθήνα). Το συνέδριο θα έχει θέμα: Μειωμένη λειτουργική ικανότητα. Φυσικοθεραπευτική παρέμβαση.

Θα πραγματοποιηθούν παράλληλα εργαστηριακές ασκήσεις, και θα δοθούν βεβαιώσεις συμμετοχών. Καθ’ όλη τη διάρκεια των εκδηλώσεων του συνεδρίου, θα λειτουργεί έκθεση εξοπλισμού φυσικοθεραπευτηρίου, υγειονομικού και φαρμακευτικού υλικού, βιβλίων κ.α.

Επικοινωνία: 210 6891560, 210 6470200
www.eeef.gr
email: contact@eeef.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου