“Καλώς ήρθατε στο blog Physical Relief Panagiotopoulos (prpanagiotopoulos.blogspot.com). Το blog παρουσιάζει κυρίως φυσικοθεραπευτικά θέματα, καθώς και επαγγελματικούς σταθμούς κατά την ενασχόλησή μου με το χώρο. Ο δρόμος για την αποκατάσταση των παθήσεων και την αντιμετώπιση του πόνου, δεν είναι πάντα αυτοκινητόδρομος με μεγάλες ευθείες, αλλά συχνά είναι ένας δύσβατος χωματόδρομος με πολλές στροφές. Καλείται λοιπόν ο φυσικοθεραπευτής, σε συνεργασία με τον ιατρό, και εφοδιασμένος με γνώσεις, εξοπλισμό, υπομονή, να διανύσει τον εκάστοτε δρόμο με επιτυχία. Αργά ή γρήγορα όμως, το χαμόγελο του ασθενή τον ανταμείβει...” Ιωάννης Παναγιωτόπουλος

Κυριακή, 20 Μαΐου 2012

Ημερίδα με θέμα : Management στο Νοσοκομείο σε περίοδο οικονομικής κρίσης.

Στις 8 Ιουνίου 2012, θα διοργανωθεί επιστημονική ημερίδα με θέμα: Management στο Νοσοκομείο σε περίοδο οικονομικής κρίσης. O χώρος της ημερίδας θα είναι στο Αμφιθέατρο Λατσείου Κ. Εγκαυμάτων, του Γ.Ν. Ελευσίνας Θριάσιο.

Την επιμέλεια της διοργάνωσης έχει το Τμήμα Ποιότητας και Γραφείο Εκπαίδευσης Ν.Υ.. Η συμμετοχή των ενδιαφερόμενων είναι δωρεάν, ενώ θα χορηγηθούν Μόρια Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης.

www.eeel.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου