“Καλώς ήρθατε στο blog Physical Relief Panagiotopoulos (prpanagiotopoulos.blogspot.com). Το blog παρουσιάζει κυρίως φυσικοθεραπευτικά θέματα, καθώς και επαγγελματικούς σταθμούς κατά την ενασχόλησή μου με το χώρο. Ο δρόμος για την αποκατάσταση των παθήσεων και την αντιμετώπιση του πόνου, δεν είναι πάντα αυτοκινητόδρομος με μεγάλες ευθείες, αλλά συχνά είναι ένας δύσβατος χωματόδρομος με πολλές στροφές. Καλείται λοιπόν ο φυσικοθεραπευτής, σε συνεργασία με τον ιατρό, και εφοδιασμένος με γνώσεις, εξοπλισμό, υπομονή, να διανύσει τον εκάστοτε δρόμο με επιτυχία. Αργά ή γρήγορα όμως, το χαμόγελο του ασθενή τον ανταμείβει...” Ιωάννης Παναγιωτόπουλος

Τετάρτη, 16 Νοεμβρίου 2011

Ημερίδα με θέμα: Ρευματικές παθήσεις: Ένα μέγιστο κοινωνικό πρόβλημα.

Το Ελληνικό Ίδρυμα Ρευματολογικών Ερευνών και ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής διοργανώνουν Ημερίδα Ενημέρωσης του Κοινού με θέμα: «Ρευματικές Παθήσεις: Ένα Μέγιστο Κοινωνικό Πρόβλημα», την Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2011, στις 18:00 μ.μ., στο Πολιτιστικό Πολύκεντρο (Κουντουριώτου 18 & Νεότητος, Ηράκλειο Αττικής). Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Ρευματικές παθήσεις είναι οι μη τραυματικές και μη χειρουργικές παθήσεις, του μυοσκελετικού συστήματος και συνδετικού ιστού. Δηλαδή παθήσεις των αρθρώσεων, τενόντων, μυών, οστών, συνδέσμων ή αρθρικών θυλάκων. Εκτιμάται ότι 2.500.000 Έλληνες πάσχουν από κάποια ρευματική πάθηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου